Βρείτε την υπηρεσία που χρειάζεστε

H LAVE LTD σου παρέχει ολοκληρωμένενες υπηρεσίες διανομής και αποθήκευσης με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Εδώ θα βρεις εγγυημένες λύσεις εμπορίας και διανομής προϊόντων από του ειδικούς

Η ομάδα μας με βάση την πολυετή της εμπειρία  παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη όσον αφορά τα θέματα εμπορίας και διανομής προϊόντων. Η αγορά που βιώνουμε είναι απρόβλεπτη και γιαυτό το λόγο η LAVE LTD είναι καθημερινά δίπλα σας προφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες στον χώρο της διανομής, της αποθήκευσης και της εμπορίας προϊόντων έχοντας πάντα ως γνώμονα την κατανόηση των αναγκών των πελατών. Στοχέυουμε σε μια πιο ανθρώπινη εμπορική σχέση προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση με ταχύτητα και διαφάνεια.Ελέγξτε τις υπηρεσίες μας και θα βρείτε τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας!

Οι Υπηρεσίες μας

Lave_Antiprosopeies

Αντιπροσωπείες

Η LAVE ltd αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση εταιριών και την διακίνηση των προϊόντων τους. Η συνεργασία της με κάποια απο τα μεγαλύτερα ονόματα προιόντων της ελληνικής αγοράς στον τομέα της αντιπροσώπευσης έχει συνδεθεί με την αντιπροσώπευση προϊόντων υψηλής ποιότητας με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.


Lave_Apothikeusi

Αποθήκευση Προϊόντων

Η LAVE ltd διαθέτει στον Ασπρόπυργο, σύγχρονες εγκατάστασεις αποθηκευτικού χώρου κατάλληλες για όλους τους τύπους εμπορευμάτων, με τον απαραίτητο εξοπλισμό φυσικά και συστήματα συχνών ελέχων. Η αποθήκευση των προϊόντων γίνεται πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στα προϊόντα και συνθήκες ύψιστης ασφαλείας και διαφάνειας και φύλαξης.


Lave_Dianomi

Διανομές Προϊόντων

Είμαστε σε καθημερινή επαφή με την αγορά έχοντας παρουσία σε όλη την περιφέρεια Αττικής , καλύπτοντας ένα μεγάλο δίκτυο μεταφορών και διανομών. Αναλαμβάνουμε το έργο της διανομής προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μεταφορας . Οι διανομείς μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι στο αντικείμενο τους και γιαυτό το λόγο οι διανομές μας διέπονται αποοργανωμένο έργο με εςξειδικευμένες οδηγίες, τήρηση προτοκόλλων ασφαλείας και αξιοπιστία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Lave_Xondriki polisi

Χονδρική Πώληση

Στην LAVE ltd έχουμε ως στόχο την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας. Αναλαμβάνουμε πωλήσεις χονδρικής σε μεγάλη ποικιλία απο προϊόντα, πάντα με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους επαγγελματίες - εμπόρους


Lave_Paraggeliolipsia

Παραγγελιοληψία

Η LAVE ltd προσφέρει υπηρεσίες παραγγελιοληψίας με απόλυτη διαφανεια και εμπιστοσύνη. Αφού λάβουμε τις παραγγελίες σας φροντίζουμε να εκτελούνται σε άμεσο χρόνο και με αποτελεσματικότητα.


Lave_Merchandising

Merchandising

Στην LAVE ltd κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι του merchandising στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και σημείου υπεροχής. Η άριστα καταρτισμένη ομάδα μας είναι στην διαθεσή σας προκειμένου να σας προτείνει τεχνικές και λύσεις ώστε να προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα σας στα σημεία πωλησης, αυξάνοντας ως επακόλουθο τις πωλήσεις σας και προσεγγίζοντας περισσότερους πελάτες.


Η προσπάθεια μας συνεχίζεται με σταθερό πλάνο και συγκεκριμένους στόχους. Είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη!