Το Κοινό Μας

Η Lave ltd έχει ως κυρια προτεραιότητα την καλυτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την κατανόηση των αναγκών τους ώστε να τους προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποίτητας. Έχοντας στο δυναμικό μας  κάποια απο τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική αγορά και συνεχίζοντας αδιάκοπα την πορεία μας , μόνιμος στόχος μας είναι το όνομα της εταιρια μας να γίνει συνώνυμο με την αξιοπιστία και να εμπνέυσουμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους μελλοντικούς πελάτες μας. Σχεδιάζοντας ένα λεπτομερές πλάνο και θέτοντας συγκεκριμένους στόχους έχουμε ως σκοπό να την προσέγγιση νέων πελατών και την εξυπηρέτηση ποικιλίας επιχειρήσεων 

Η υπηρεσίες της εταιρίας μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα απο επιχειρήσεις .

ΑΛΥΣΙΔΕΣ SUPERMARKET

Είμαστε σε καθημερινή επαφή με την αγορά, μέσω των πωλητών μας, που επισκέπτονται πάνω από 800 σημεία στο λεκανοπέδιο Αττικής, ανεξαρτήτως των αποστάσεων των σημείων των μεγάλων αλυσίδων (Σκλαβενίτης , Γαλαξίας, My Market κλπ ). Η LAVE ltd είναι δίπλα ακόμα και στις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και φέρνοντας σε πέρας ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα ανεξαρτήτως μεγέθους.

Lave_supermarket
Lave_Minimarket

MINI MARKET

Η LAVE ltd στήριζει και εξυπηρετεί και τα μικρότερα supermarket δηλαδή τα minimarket κατανοώντας τις ανάγκες του επαγγελματία και βοηθώντας τον να εξελιχθεί. Διαχειριζόμαστε με σεβασμό και προσοχή όλα τα προϊόντα στις αποθήκες και φρονμτίζουμε ώστε η διανομή να γίνεται με τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας και συνέπεια.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ

Στην LAVE ltd νοιαζόμαστε ώστε να δήμιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανεξαρτήτους του μεγέθους της επιχείρησης. Η LAVE ltd εξυπηρετεί παντοπωλεία παντός μεγεθους με ποιοτικές υηρεσίες αποθήκευσης και διανομής, τροφοδοτώντας τα παντοπωλεία σας με υψηλών προδιαγραφών προϊόντα. 

Lave_Estiash

ΕΣΤΙΑΣΗ

Όπως και στους υπόλοιπους τομείς , έτσι και στην εστίαση αυτό που μετράει είναι να εξυπηρετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πελάτη μέσω των προϊόντων σας που προσφέρετε. Στην υπόσχεση και την προσπάθεια αυτή η LAVE ltd είναι στο πλευρό σας εξυπηρετώντας τους χώρους εστίασης δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων μας.

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ

Όσον αφορά τα αρτοποιεία είναι σημαντικό να διασφαλίζεται η φρεσκάδα και η ποιότητα των προϊόντων κατά την μεταφορά και την αποθήκευση. Οι υπηρεσίες της LAVE ltd είναι διαθέσιμες και για αρτοποιεία, φυσικά με την εγγύηση εμπορίας και διανομής υψηλών προδιαγραφών.

Lave_Artopoieia
Lave_Xenodoxeia

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι υπηρεσίες της LAVE ltd απευθύνονται σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης όπως τα ξενοδοχεία. Στη LAVE ltd η διατήρηση της ποιότητας κατά την αποθήκευση και την μεταφορά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Εμπιστευτείτε μας λοιπόν ώστε να  εξασφαλίσετε οτι οι πελάτες σας θα έχουν την πιο ευχαριστη εμπειρία διαμονής και εστίασης με φρέσκα και ξεχωριστά προϊόντα.