Η εταιρεία μας

H LAVE EΠΕ ιδρύθηκε το 2013 με βασική φιλοσοφία την άριστη, αξιόπιστη & ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα από την Αντιπροσώπευση ,Εμπορία & Διανομή προιόντων υψηλής ποιότητας, μεγάλων & σημαντικών Εταιριών στην τροφοδοσία ειδών S/M.

Με βασικές εταιρικές αξίες τον επαγγελματισμό ,την ειλικρίνεια ,την εντιμότητα, αλλά και την ευελιξία στην συνεργασία η LAVE είναι δίπλα στον πελάτη της για το κοινό όφελος & την επιτυχημένη πορεία.

LAVE : H ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η καθημερινή επαφή, το χτίσιμο της εμπιστοσύνης στη συνεργασία & παράλληλα η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, παραμένει βασικός στόχος της Εταιρίας μας. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά με τον ανταγωνισμό, η εμπορική σχέση είναι και ανθρώπινη.

Lave_ I etairia mas

Αυτό που κάνει τη διαφορά με τον ανταγωνισμό,
είναι ότι η εμπορική σχέση είναι και ανθρώπινη.


Εκείνο που μας διακρίνει είναι ότι το κυρίαρχο συστατικό της επιτυχίας και της ανάπτυξής μας συγχρόνως, είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας καθώς διαθέτουμε ένα πλήρως δυναμικό προσωπικό με εμπειρία και γνώσεις στο τομέα του.

Όραμα

Όραμά μας να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη και αξιόπιστη εταιρεία που θα αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών με ηθική και διαφάνεια στις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της.

Αποστολή

Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένοι, αξιόπιστοι επαγγελματίες και πάροχοι υπηρεσιών στους πελάτες μας παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής.

Αξίες

Παρόλο που όλοι μοιραζόμαστε κοινές βασικές αξίες, χαιρετίζουμε τη διαφορετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα, μιλώντας διαφορετικές γλώσσες, αντανακλώντας το παγκόσμιο κοινό που υπηρετούμε.


Η LAVE είναι δίπλα στον πελάτη της για το κοινό όφελος & την επιτυχημένη πορεία.