Customer Service

Στην LAVE LTD το customer service και η ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί μοναδική προτεραιότητά μας. Στόχος & όραμα να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια την ανάπτυξη της Lave ,όπως έχει συμβεί μέχρι τώρα, τόσο σε επίπεδο πελατών όσο και σε άνοιγμα νέων σημάτων ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της εταιρίας που συνδυάζει τον επαγγελματισμό ,την ειλικρίνεια ,την εντιμότητα, αλλά και την ευελιξία στην συνεργασία με τους πελάτες και τους προμηθευτές της. Σε όλα τα παραπάνω σημαντικό ρόλο φυσικά κατέχει το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας το οποίο ακολουθώντας σταθερές διαδικασίες, με πλήρη διαφάνεια, και με μόνιμο στόχο την μέγιστη απόδοση στο customer service, παρέχει αξιόπιστη και εξατομικευμένη εξυηρέτηση ,προσαρμοσεμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας είναι εδώ για να ακούσει τα αιτήματα και τις ανάγκες των πελατών και να παράσχει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση στο τομεα της διανομής και αποθήκευσης προϊόντων.

Είμαστε σε καθημερινή επαφή με την αγορά, μέσω των πωλητών μας, που επισκέπτονται πάνω από 800 σημεία στο λεκανοπέδιο Αττικής, χωρίς να υπολογίζουμε τα σημεία των μεγάλων αλυσίδων (Σκλαβενίτης , Γαλαξίας, My Market κλπ ) στα οποία φροντίζουμε για την σωστή παρουσία και τοποθέτηση των σημάτων μας.Η Lave φυσικά έχει παρουσία και στην περιφέρεια, όπου με το δικό της προσωπικό ή σε συνεργασία με σοβαρές επιχειρήσεις , αναπτύσσει διαρκώς την δραστηριότητα της. υπόσχοντας ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Στην LAVE LTD δεν ξεχνάμε να υπενθυμίζουμε σε όλους ( συνεργάτες, πελάτες, προμηθευτές), ότι για να έχουμε σωστή εμπορική σχέση, πρέπει πρώτα να έχουμε  ανθρώπινη. Γι'αυτό το λόγο θέλουμε μέσω της προσωποποιημένης επαφής με τους πελάτες να εμπνέουμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους πελάτες μας σχετικά με τις υπηρεσίες μας

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ LAVE LTD

Lave_Giati na epilexete tin Lave ltd

Η αγορά που βιώνουμε είναι απρόβλεπτη & πολλές φορές προβληματική,  για αυτό απατούται οργανωμένες ενέργειες προκειμένου να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η LAVE ltd έχοντας βαθιά γνώση της αγοράς, είναι ικανή να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εξατομικευμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.Στην LAVE ltd ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας ώστε να χτίσουμε μια σχέση συνεργασίας που να βασίζεται στην εμπιστοσύνη.

Οι πλήρως εξοπλισμένοι και σύγχρονοι χώροι αποθήκευσης που διαθέτει η εταιρία καθώς και παροχή όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλειας που συνοδεύουν την αποθήκευση και την διανομή των προιόντων σας εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με διαφάνεια και αξιοπιστία. Το καταρτισμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να αναλάβει οποιοδήποτε έργο είτε μικρό είτε μεγάλο και να σας παράσχει λεπτομερείς λύσεις και στρατηγικό πλάνο που ταιριάζουν στα μέτρα σας.

Αν ψάχνετε λοιπόν ένα συνεργάτη που να εμπιστέυεστε,  και να προσφέρει παράλληλα υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται απο διαφάνεια, αξιοπιστία και εγγυημένα αποτελέσματα ...

Τότε επιλέξτε μας και μαζί θα συνεργάατούμε για κοινό όφελος και μια επιτυχημένη πορεία!

Διακρινόμαστε για :

EΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η βάση του επιτυχημένου customer service είναι η επαφή με τον πελάτη. Στην LAVE ltd κατανοούμε οτι οι ανάγκες των πελατών μεταβάλλονται συνέχώς  και γι'αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες ώστε να μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα απο την επαφή και την συχνή επικοινωνία με τους πελάτες, η εταιρία μας είναι ικανή να σχεδιάσει ένα λεπτομερές  εξατομικευμένο σχέδιο για τον κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί και για μιά καλή συνεργασία. Η επαφή με τους πελάτες μας δεν είναι μια απλή εμπορική σχέση. 

Lave_epafi me tous pelates
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Το κλειδί για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι άμεση ανταπόκριση και διαθεσιμότητα. Είμαστε καθημερινά δίπλα στους πελάτες μας σε οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζουν, δίνοντας βάση στα προβλήματά τους και προσφέροντας άμεσες λύσεις. Τα στελέχη εξυπηρέτησης πελατών τις εταιρίας μας έχουν την καταλληλη εμπειρία και εξειδίκευση ώστε να αντιμετωπίζουν τον πελάτη με ενσυναίσθηση, υπομονή και πραγματικό ενδιασφέρον. Παρέχουμε αναλυτική υποστήριξη στον επαγγελματία που συνεργαζόμαστε.Είμαστε έτοιμοι να αναταποκριθούμε και να δώσουμε προσοχή σε οποιδήποτε πρόβλημα σας προσφέροντας αποτελσματική εξυπηρετηση.

Lave_epilisi problhmaton
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ

Η LAVE ltd έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της διανομής και εμπορίας προϊόντων έχει ως στόχο τη διαρκή εξέλιξη και την διατηρηση της εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών διασφαλίζοντας οτι οι κωδικοί των προϊόντων που αποθηκέυονται στις εγκαταστάσεις μας είναι καλά οργανωμένοι και αποθηκέυονται με πλήρη διαφάνεια. Παρολαυτά έχοντας ως στόχο όπως προαναφέρθηκε την συνεχή εξέλιξη η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να προτείνει νέους κωδικούς για προιόντα σοτυς πελάτες, στα πλαίσια της άριστης εξυπηρέτησης που προσφέρουμε.

Lave_neoi kodikoi
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η διαδικασία της τιμολόγησης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη της εταιρίας στην αγορά και την αύξηση πωλήσεων εαν γίνει με επιτυχημένο τρόπο. Ωστόσο είναι μια πολύπλοκη και σύνθετη διαδικασία που απαιτεί χρόνο, βαθιά γνωση της αγοράς και αυξημένη προσοχή και κρίση Στην LAVE ltd είμαστε στην διαθεσή σας προκειμένου να σας "λύσουμε" τα χέρια, αναλαμβάνοντας το κρίσιμο έργο της τιμολόγησης. Στα πλαίσια του ποιοτικού customer service εκτιμούμε την κατάσταση της αγοράς και τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας και ανάλογα διαμορφώνουμε την τιμολόγηση των προϊόντων. Στόχος μας είναι να λάβουμε τις κατάλληλες τιμολογιακές αποφάσεις οι οποίες θα κριθούν αποτελεσματικές και θα  φέρουν το μέγιστο οικονομικό και επιχειρηματικό όφελος στον πελάτη 

Lave_timologisi
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η εταιρία μας αφού  λάβει μια παραγγελία απο τον πελάτη, φροντίζει να τον ενημερώσει εκτενώς για τα προϊόντα και ύστερα να προχωρήσει στην διαδικάσια της παραγγελίας. Σε κάθε βήμα η LAVE ltd έρχεται σε επαφή με τον πελάτη για οποιαδήποτε αλλαγή ή απορία στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του και στην διασφάλιση της επιτυχημένης ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον εκτενή έλεγχο των παραγγελιών και την  ασφαλή φόρτωση τους. Φροντίζουμε για την έγκυρη και έγκαιρη δρομολόγηση των προϊόντων. Όλες οι παραγγελίες περνάνε απο ένα λεπτομερές σύστημα οργάνωσης. Η εκτέλεση της παραγγελιοληψίας γίνεται με συνέπεια, υπευθυνότητα και ταχύτητα!

Lave_ektelesi paraggelion

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται με σταθερό πλάνο και συγκεκριμένους στόχους. Είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη!